Bloggen

Få svar på dine bekymringer angående MR-scanning

Hvis du går og døjer med en uidentificerbar smerte et sted i kroppen, som du ikke kan komme af med, så kan du have brug for en MR-scanning. Dette er en form for scanning, som baseres på billeder lavet af et elektromagnetisk felt. Billederne tages i flere perspektiver, så en diagnose af din smerte kan blive stillet.

Skal du have foretaget en MR-scanning, så kan du have bekymringer og spørgsmål angående forløbet, have brug for viden angående priser, eller også vil du gerne kende til ventetiderne hos forskellige klinikker.

Heldigvis findes der hjælp til alle disse spørgsmål og bekymringer online, så du med ro i sindet kan få booket en MR-scanning og forhåbentlig blive så god som ny igen.

Ventetid og priser afhænger af henvisning

Hvad prisen og ventetiden for en MR-scanning bliver, afhænger af hvorvidt du har en henvisning fra egen læge. Desværre kan ventetiden på en MR-scanning med en henvisning være ret lange, afhængigt af din prioritering i forhold til andre patienter. På nogle hospitaler kan der være helt op til 46 ugers ventetid, før du kan få en MR-scanning med en henvisning.

Hvis dine smerter er for voldsomme til at kunne vente så længe, så kan du i stedet gå til et privathospital og få din MR-scanning. Her skal du ikke vente i kø, men blot få booket din tid til scanningen. Til gengæld foregår dette også som egenbetaling, da du ikke går gennem det offentlige via din henvisning. Derfor er priserne også højere, end hvis du venter. Du kan læse mere om ventetid og priser på MR scanninger her.

Indhent tilbud og bestil tid

Inde på hjemmesiden kan du også modtage tilbud på en MR-scanning fra forskellige privathospitaler og klinikker. Dette giver dig mulighed for at sammenligne dine muligheder, og vælge den klinik, som kan tilbyde dig den hurtigste tid til den bedste pris.

prisen kan afhænge af, hvor på kroppen du skal have foretaget din scanning. Oftest inddeles priserne efter, om det er dit knæ, din ryg, din skulder eller hele din krop, som du skal have scannet.

Inde på hjemmesiden kan du også bestille tid til en MR-scanning. Her kan du hurtigt og simpelt få tid til en MR-scanning uden henvisning, så du er klar til din scanning.

Tiden til du får svar på din scanning varierer fra klinik til klinik, da en specialist skal kigge på billederne og diagnosticere dig, før du bliver kontaktet.