Bloggen

Basic items til din garderobe

Nogle gode basic items er supervigtigt for din garderobe, fordi det er ting du altid kan mixe og matche som du har lyst. Den første basic item til din garderobe er en top, som du kan have indenunder alt, eller bare have på til en fin nederdel. Toppe findes i mange forskellige farver, former og materialer, så find en hvor alle ting gør noget godt for dig. Det næste basic item du bare skal have i din garderobe er et lækkert og behageligt sweatsæt. Et fedt sweatsæt er noget man bare ikke kan undvære – Både til hygge og afslapning derhjemme, eller også hvis du hurtigt skal en tur ud at handle. Smid en fed jakke over, og du har et fedt og eksklusivt sæt. En blazer er også en super vigtigt ting at have i sin garderobe. Blazeren kan du have på til fester, på job, til familiefødselsdagen eller noget helt fjerde. Smid den over en kjole, en nederdel eller sågar et par jeans, så er du rigtig godt kørende. Noget man ikke kan have for mange af i sin basis garderobe er T-shirts. De findes i tusindevis af farver, både med print eller uden. Den sidste vigtige item i din basis garderobe er et par gode shorts. Det kan man da ikke undvære, og sådan et par holder i alle sæsoner uanset hvordan moden den skifter. Alle disse basic items kan du finde fra det danske brand Pieces, som forhandles hos Molly&My.

Feminine styles, med smukke mønstre og prints

Kjoler i alverdens farver, former og mønstre. Der er lidt til en hver smag, og en god kjole går man aldrig galt i byen med. Det er superrart bare lige at kunne smide en kjole over bikinien, eller turen ud at spise i det dejlige danske sommervejr. Men det kan også være en rigtig god item til vinter, hvor du bare lige kan smide en lækker strik eller cardigan over, og så ser du både godt ud og har det dejligt varmt.

 

Man bliver kun glad af farver og smukke prints, og det behøver på ingen måde at være for vildt hvis du ikke er til det. Der findes også rigtig mange forskellige pasforme. Der er både elastikken i taljen, bindebåndet under brystet, den der bare går lige ned og mange flere. Du ved aller bedst selv hvilken kropstype du er, og derved også hvilken pasform der passer dig bedst, men vær aldrig bange for at prøve noget nyt – Det kunne jo være at man blev overrasket.

 

Klæd dine fødder godt på til sommer

Fødderne skal behandles ordenligt, men de må samtidig gerne se godt ud. Det er vigtigt med luft til fusserne, og god støtte. Det er nu engang dem der bærer rundt på os, dag ud og dag ind. Og hvordan forkæler man bedre sine fusser, end med et par lækre sandaler til sommeren, uden at det behøver at være dyrt. Især på ferier skal man have noget man bare lige kan smide inden man skal i vandet, men også noget man kan gå en hel dag i storbyen og shoppe i. Forkæl dine fødder, og de vil takke dig en dag.