Bloggen

Et alternativt valg af vinterjakke

Hvis du er til lækre imiterede pelse, skal du helt sikkert vende blikke mod det efterhånden populære faux fur. Produceringen af falsk pels er i stigende vækst. Specielt fordi faux fur er det tætteste man kommer på ægte pels, og så er det ikke lige så dyrt. Imiteret pels er kunstigt fremstillet pelsjakker, frakker og veste. Det handler om, at få materialet til at ligne den ægte vare så godt som muligt. Det må man sige, at det gør nutidens faux fur produkter efterhånden ret godt. En af grundene til at det er smart at producere kunstige pelse, er selvfølgelig prisen. En ægte pels koster tusindvis af kroner, og det er der mange som ikke har råd til. Når producenterne fremstiller kunstige pelsjakker, frakker eller veste, så giver de også langt flere mennesker mulighed for at gå med noget, der ligner.

Det er ikke fordi, de, der går med kunstige pelsprodukter, vil efterligne eller have det til at se ud som om, men mere fordi de godt kan lide pelslooket, som også matcher til en hel del anden påklædning. De er altså langt fra snobbede, men helt almindelige mennesker, som bare vil se godt ud. Det kan de for eksempel med produkter af faux fur. Her er der masser af muligheder i form af jakker, frakker og veste med mere, og det er til meget attraktive priser, som de fleste har råd til at betale. Ud over de mange former for beklædning som produceres af faux fur, har de også mange valgmuligheder i forhold til stil og farver. Deres look er ofte meget moderne i mange af deres modeller, og hvis du er til et mere klassisk eller tidløst design, så findes det også.

Du får altså masser af valgmuligheder, når du kigger på imiterede pelse, og du kan godt finde skønne og varme modeller for omkring 500 til 1000 kroner. En af de mange andre fordele ved en imiteret pels, er vedligeholdelsen og rengøringen. De fleste modeller tåler almindelig maskinvask ved lave temperaturer, og så skal det bare hænge til tørre, og så er det så godt som nyt. Når prisen er så lav med de imiterede modeller, så kan du også have flere af skifte i mellem, hvis du vil. På den måde har du langt flere muligheder for at kombinere dit tøjvalg i løbet af ugen. Imiterede pelse er meget varme i kolde perioder, så selv om det er meget koldt, kan du sagtens holde dig varm i det kolde vejr.

Mangler du plads i din garderobe til dine nye pelse, så kan vi varmt anbefale Hay tøjstativ, som er et virkelig flot designet tøjstativ, som ikke kræver ret meget plads. Til gengæld så har Hay tøjstativ utrolig meget plads til en hel del tøj, og selvfølgelig også til din nye Faux fur model.