Bloggen

Sådan sparer du penge på sko fra de trendy mærker

Når man skal ud og shoppe ordentlige fodtøj bliver det tit en dyr fornøjelse – især hvis man er ude efter de gode brands også. Således kan prisen for et par gode Nike sko nemt løbe op i 1000 kr., og prisen for et par Ecco sandaler kommer nemt op på 700 kr.

Man kan så spørge sig selv om det overhovedet er nødvendigt at købe sko og sandaler fra de dyre mærker, men man kan bare ikke komme udenom at pris og kvalitet – for det meste – følges ad. Selvfølgelig er der undtagelser og man kan sagtens finde brands der laver ordentligt fodtøj og ikke er ekstremt dyre, eller også kan man gå efter de lidt billigere Nike sko eller Ecco sandaler, men så er det heller ikke topmodellerne.

I denne artikel vil vi vise dig hvordan du kan få de dyre sko og sandaler, til fornuftige priser – nedsatte priser.

Brug god tid på research og prissammenligning

Det virker ligetil og logisk, og det er det egentlig også. Men mange shopper sko og sandaler som impuls, eller når de virkelig mangler – på den måde er man tvunget til at købe et par sko nu og her. Er man derimod ude i god tid har man ..ja, god tid, til at undersøge priserne på hele nettet og mange butikker. – Det er nemlig vejen frem – udvælg dig præcis den Ecco sandal du kunne tænke dig og lav en google-søgning.

Klik dig så ind på alle sider der sælger den og noter prisen ned – husk også at medtag udanske sider, her kan der tit være meget at spare.

Find et godt tilbud på Nike sko her>>

Lad være med at brug prissammenligninssiderne

Ej, du behøves ikke helt at undgå dem, de kan være fine til at starte med at få en prisindikation med, men det er også dét. Siderne medtager altid kun de sider som de får provision for at henvise til – altså langt langt fra alle sider.

Få et godt tilbud på Ecco sandaler her>>

Vælg sidste sæsons model og farve

Ligesom med tøj og mode er der også sæsoner og kollektioner når det kommer til sko og sandaler – især Nike og Ecco, men skal man være helt ærlig, er det begrænset hvor meget skoene skifter i udseendet, så ved at vælge sidste sæsons model/farve er der ikke særlig meget forskel – udover på prisen – der er tit virkelig virkelig meget at hente. Så nap sidste sæsons model eller farve, så sparer du helt sikkert. Skal du bruge nogle lidt mere specielle sko, f.eks. til skateboard, ski eller snowboard størrelser er det samme stort set gældende.

Tag på lagersalg

Lagersalg er sagen hvis du virkelig vil sparre penge. Her kan du helt klart lave den bedste handel, nogle gange finder man et par år gamle modeller med 80 % rabat. Den bedste måde at finde lagersalg på er at følge de enkelte butikkers facebook-side, der annoncerer de det oftest.