Bloggen

Sommer, sol og sneakers til mænd

Som vejret arter sig, vil det snart være nødvendigt med nye sommersko, eller sneakers til de mange sommerdage herhjemme.

Sneakers hos Kul og Koks kommer i mange modeller og brands. Alt efter om du er mest til de lette stof sneakers eller de mere holdbare af læder.

Find dine sommer sneakers hos Kul og Koks

Kul og Koks har både en online webshop og en fysisk butik i Kolding gågade. Så vil du gerne prøve de nye sneakers du har forelsket dig i, er du meget velkommen i butikken. Vi hjælper også gerne med råd og vejledning til et online køb. Skulle du være uheldig at købe en forkert størrelse online, har vi retur garanti, så du kan få en anden størrelse tilsendt.

I vores webshop finder du mange lækre mærker/brands indenfor sneakers. Vi nævner blot Cashott, ARKK,  Asics, Shanghai warrior, PUMA, Acne studios og Womsh. Er dit favorit barand her på listen, så kig ind – også selvom det ikke er.

Sneakers til enhver hos Kul og Koks

Om du er et totalt modedyr eller bare vil have nogle fede sneakers til sommer, som er behagelige at gå i. Finder du masser af muligheder hos os. Det er meget forskelligt hvad vi leder efter og nogle gange finder vi det vi søger, de underligste steder. Sneakers er nu ikke det sværeste at finde. Det er mere om du går efter en sportssko eller en præsentabel sko til hverdag og fest.

Mange vil nok sige at en sneakers, kan bruges til alt. Om det så er en sportssko købt i en sportsbutik eller hos en tøjbutik som Kul og Koks. Vi giver dig ret, det vigtigste er at du får en behagelig sko der passer og som du kan bruge i lang tid. Sneakers eller ej.

Det er ganske vist, sneakers er bare gode at have på en hel dag. De er flotte, fleksible og har en god sål, de støtter rundt om foden og sidder tæt. Alt sammen noget der gør dem behagelige at gå i, om det så er langt eller kort. Mange sneakers fås i farvekombinationer som kan passes ind i din garderobe uden problemer.

Find dine sko online

Har du nogle favorit sneakers så køb 2 par, måske i forskellige farver. For du ved aldrig hvornår de er udsolgte eller bare på vej ud af markedet. Er du glad for farver har PUMA ofte nogle fede sko med flere farver til en ganske fornuftig pris. Det er et godt brand, der lige som Cashott laver fede sneakers.

Tafg et kig i vores webshop kulohkoks.dk eller kig forbi vores butik i Kolding, ligemeget hvor du smutter forbi, hjælper vi dig på bedste måde til at finde dine perfekte sommer sko.