Bloggen

Din mobil skal beskyttes med covers!

Det smarte ved mobilcovers er, at de ikke kun kan indgå som en del af outfittet, – altså som en accessory på lige fod med for eksempel smykker – men også som beskyttelse til noget af nutidens mest dyrebare. Vi har jo nærmest hele vores liv indfanget på vores smartphones efterhånden. Derfor fortjener de ikke kun at være smarte, men har nærmest krav på at være sikre samtidig.

Sådan finder du det rette cover til din smag

Hvis mobilcoveret skal være smart og beskyttende på samme tid, er det en god ide at vælge et silikonecover. Det skal helst strække sig cirka en millimeter over både skærm og kamera, således at begge sider er beskyttet, hvis telefonen skulle ryge på gulvet. Silikonecovers er nemlig designet til at stødabsorbere, hvorimod covers af hård plast typisk vil flække ved mødet med kraftige stød. Dog kan begge typer naturligvis beskytte mod ridser, hvis dét blot er bekymringen og knap så meget tab.

 

Er du mere til den slags mobilcovers, der både er super praktiske og samtidig beskytter hele vejen rundt, kan du overveje et flipcover. Denne slags minder om en pung, ofte lavet af læder eller lignende. Typen har fået sit navn, grunden den klap, der kan åbnes og lukkes på forsiden af din telefon. Derudover ligner den ikke altid kun en pung, men fungerer også som en. Der er nemlig ofte indbygget kortholdere i selve flippen, så du altid har kort og mobil samlet ét sted – hvilket både er praktisk, smart og beskyttende på samme tid!

Køb så du kan variere og matche mere

Ofte kan en større samling af covers mindske lysten til at skifte din telefon ud, hver gang der lanceres en ny. Det vil nemlig føles lidt som et nyt design, hver gang du skifter. Derudover kan forskellige farver og mønstre udskiftes og matches i forlængelse med dit outfit – som en accessory. Køb derfor dine covers i mange spændende former og farver, måske endda matche årstiden. Der er heldigvis mange både sjove, elegante, enkle, mønstrede og praktiske varianter, så der altid er lidt til enhver smag.