Bloggen

Trends fra Closed

Vi har kigget på mange af de online modeshows, som har sat fokus på den kommende sæson.

Ved første øjekast kan det virke overskueligt at finde line og trends, men lad dig ikke forvirre.

Mellem alle de smukke print og striber findes en stil til dig.

Vi sætter fokus på Closed hvor man ikke behøver at betale en mindre formue for et lækkert outfit.

I denne kollektion til Forår / Sommer kan du kombinere fra sport / Casual til lækkert feminint.

Med andre ord kan du finde dit hverdags tøj til jobbet i servicebranchen eller kontoret, men også den fine Sommerkjole til festen.

 

Tøjmærket Closed sætter fokus på funktionalitet og praktisk vedligeholdelse i dagligdagen, du kan med andre ord finde naturmaterialer, som Bomuld, Hør, Viskose og mange andre materialer som

Du nemt kan vaske og holde.

 

Når Closed designer har de ikke en smal målgruppe i tankerne, her er plads til både yngre og ældre forbrugere, hvad enten du skal bruge det i skolen, på arbejdet eller derhjemme – Det er kun et spørgsmål om stil og den kan du finde hjælp til hos butikken FLOT

 

 

Et mærke med fingeren på pulsen

 

Selvom Closed har stor fokus på økologi, og langtidsholdbart design, har de en stærk forståelse af modens tendenser. De har en stærk evne til at forny klassikere og ikke mindst forny kvaliteterne.

 

Her kan man kalde designerne hos Closed for nørder, i den mest positive betydning. Mange af kvaliteterne udvikles i samarbejde med væverierne, og ikke mindst efterbehandlingerne som farvning eller vaske er under lup.

 

Closed designerne spotter hurtigt en trend og udvikler så på firmaets dna omkring den trend.

Så her er der ikke plads til kopier.

 

Closed jeans

 

Jeans har lige fra starten været et af de stærkeste statemens i kollektionerne. Closed jeans designes og udvikles med de stærkste væverrier i Italien. Et af de førrende er Candiani som kan forarbejde denim som meget få andre kan. Sætter du hertil de fantastisk dygtige designere hos Closed til at tegne i tidens trend – Ja så for du et optimalt produkt med med et hav af varianter og pasforme.

 

Du vil næsten altid kunne finde en Pasform der passer dig perfekt. Farven og stoffet kan du herefter vælge ud fra dit behov og smag.

 

Et af ikonerne er X – Pocket modellen med de vanrette lommer og Closed log på fronten.

Modellen er udviklet tilbage i 1980 og er hele tiden tilpasset kollektionen med den rette lår og fod vide og kan vælges i de sæson aktuelle kvaliteter.

 

Så har du brug for at udvikle på din garderobe til det daglige brug, så er der fine skjorte , strik, jeans og Chinos at finde hos Closed.