Bloggen

Derfor er Champion the S#¤#

Skal du shoppe tøj til dig selv snart, eller til en du kender, så er der god chance for at vedkommende bliver glad for tøj fra Champion. Det kan være virkelig svært at shoppe tøj til især andre mennesker, så derfor er det altid godt med en sikker vinder, og det finder du i dette mærke.

Hvis du endnu ikke er overbevist, så får du her tre gode grunde til, hvorfor du skal vælge tøj fra Champion.

Champion går way back

Kan du huske dengang i 1919, hvor Versaille-traktaten blev underskrevet lige efter 1. verdenskrig? Nej, vel? Men det kan Champion. De har nemlig rødder helt tilbage fra the good old times, så de har set lidt af hvert. Med over 100 år i tøjindustrien, kan du ikke gå helt galt i byen med dem.

Et mærke der har eksisteret så længe, har haft masser af tid til at udvikle og designe tøj i den bedste kvalitet, og har styr på deres shit. Det vidner om et firma, der har styr på sagerne, når de har holdt så længe som de har, så når du først bliver vilde med deres tøj er der næsten garanti for, at du kan købe mere hos dem de næste 100 år.

Nemt at sætte sammen

Champion-tøjet fås i mange forskellige farver, men fælles for det hele er, at det er let at style sammen med andet tøj. Hvis du er usikker på sammensætning med andre tøjdele, så kan du i stedet købe et helt sæt og bruge det.

Ønsker du det helt casual look er det optimalt med både sweatpants eller leggings og så en hoodie over. Hvis det skal være lidt finere, så kan du kombinere deres hoodies med jeans eller andre underdele. Leggings eller sweatpants kan desuden kombineres med lige de overdele du ønsker.

God kvalitet

De fleste der bruger Champion gør det, fordi kvaliteten er så høj. Alt deres tøj er behageligt, har god komfort og sidder godt på langt de fleste. Her er der ingen regler om, at du skal bruge en størrelse 32 i jeans, før at de passer. Desuden er det helt dig selv der bestemmer, om tøjet skal sidde løst eller stramt på dig. Begge dele er, efter vores mening, både pænt, klædeligt og ser godt ud. Så you do you! Desuden er mærket altid let genkendeligt, så Champion-fans kan nemt finde både hinanden, og deres næste sæt tøj!